انواع مختلف استراتژی های معاملاتی

انواع مختلف استراتژی های معاملاتی
چهار نوع اصلی از استراتژی های معاملاتی فارکس وجود دارد: اسکالپینگ، معاملات روزانه، معاملات نوسانی و معاملات موقعیت. سبک های معاملاتی مختلف به بازه زمانی و مدت زمانی که معامله برای آن باز است بستگی دارد.

سبک معاملاتی بازه زمانی در ترید
اسکلپینگ کوتاه مدت در ثانیه یا دقیقه
معاملات روزانه کوتاه مدت حداکثر 1 روز
معاملات نوسانی کوتاه/میان مدت چند روز، گاهی هفته ها
معاملات موقعیتی بلند مدت هفته ها، ماه ها، سال ها
اسکلپینگ
اسکلپینگ کوتاه مدت ترین شکل معامله است. معامله گران فقط موقعیت ها را برای چند ثانیه یا حداکثر دقیقه باز نگه می دارند. این معاملات کوتاه‌مدت، حرکت‌های قیمتی کوچک درون روز را هدف قرار می‌دهند. هدف این است که تعداد زیادی معاملات سریع با سود کمتر انجام دهید، اما اجازه دهید سود در طول روز انباشته شود، زیرا تعداد معاملات انجام شده در هر جلسه معاملاتی بسیار زیاد است.

این سبک از معاملات به اسپردهای فشرده و بازارهای نقدی نیاز دارد. در نتیجه، اسکلپرها تمایل دارند فقط جفت ارزهای اصلی را معامله کنند (به دلیل نقدینگی و حجم معاملات بالا)، مانند EURUSD، GBPUSD و USDJPY.

آنها همچنین تمایل دارند فقط در شلوغ ترین زمان های روز معاملاتی، در طول همپوشانی جلسات معاملاتی که حجم معاملات بیشتر و اغلب نوسانات وجود دارد، معامله کنند. اسکلپرها به دنبال محدودترین اسپردهای ممکن هستند، صرفاً به این دلیل که به طور مکرر وارد بازار می شوند، بنابراین پرداخت یک اسپرد گسترده تر باعث سود بالقوه می شود.

محیط معاملاتی پرسرعت و تلاش برای افزایش چند پیپ تا حد ممکن در طول روز می تواند برای بسیاری از معامله گران استرس زا باشد و بسیار وقت گیر است، با توجه به این واقعیت که شما باید برای چندین ساعت روی نمودارها تمرکز کنید. زمان. از آنجایی که اسکلپینگ می تواند شدید باشد، اسکلپرها تمایل دارند یک یا دو جفت را معامله کنند.

معاملات روزانه
برای کسانی که با شدت معاملات راحت نیستند، اما هنوز هم نمی خواهند یک شبه موقعیت داشته باشند، ممکن است معاملات روزانه مناسب باشد.

معامله‌گران روز در همان روز به موقعیت‌های خود وارد می‌شوند و از آن خارج می‌شوند (برخلاف معامله‌گران نوسانی و پوزیشن)، که خطر هرگونه حرکت بزرگ یک شبه را از بین می‌برد. در پایان روز، موقعیت خود را با سود یا زیان می بندند. معاملات معمولاً برای مدت چند دقیقه یا چند ساعت برگزار می شوند و در نتیجه، به زمان کافی برای تجزیه و تحلیل بازارها و نظارت مکرر موقعیت ها در طول روز نیاز دارند. معامله گران روزانه به سودهای کوچک مکرر برای کسب سود متکی هستند.

معامله گران روزانه توجه ویژه ای به تحلیل های بنیادی و تکنیکی دارند و از شاخص های فنی مانند MACD (واگرایی میانگین متحرک همگرایی)، شاخص قدرت نسبی و اندیکاتورها برای کمک به شناسایی روندها و شرایط بازار استفاده می کنند.

معاملات نوسانی
برخلاف معامله‌گران روزانه که موقعیت‌های خود را کمتر از یک روز نگه می‌دارند، معامله‌گران نوسانی معمولاً موقعیت‌های خود را برای چند روز نگه می‌دارند، هرچند گاهی تا چند هفته. از آنجایی که پوزیشن ها در یک دوره زمانی مشخص می شوند، برای به دست آوردن حرکت های کوتاه مدت بازار، معامله گران نیازی به نظارت دائمی بر نمودارها و معاملات خود در طول روز ندارند.

این امر آن را به یک سبک معاملاتی محبوب برای کسانی تبدیل می کند که تعهدات دیگری (مانند شغل تمام وقت) دارند و مایلند در اوقات فراغت خود تجارت کنند. با این حال باز هم باید چند ساعت در روز را به تحلیل بازارها اختصاص داد.

معامله گران نوسانی (و همچنین برخی از معامله گران روزانه) تمایل دارند از استراتژی های معاملاتی مانند معاملات روند، معاملات ضد روند، معاملات حرکتی و شکست استفاده کنند.

معاملات موقعیت
معامله گران موقعیت بر حرکت بلندمدت قیمت متمرکز هستند و به دنبال حداکثر سود بالقوه هستند که از تغییرات عمده قیمت ها به دست می آید. در نتیجه، معاملات معمولاً در یک دوره زمانی چند هفته، ماه یا حتی سال طول می کشد. معامله گران موقعیت از نمودارهای قیمت هفتگی و ماهانه برای تجزیه و تحلیل و ارزیابی بازارها استفاده می کنند و از ترکیبی از شاخص های فنی و تحلیل بنیادی برای شناسایی سطوح بالقوه ورود و خروج استفاده می کنند.

از آنجایی که معامله گران موقعیت نگران نوسانات یا عقب نشینی های جزئی قیمت نیستند، نیازی به نظارت بر موقعیت های آنها مانند سایر استراتژی های معاملاتی نیست، در عوض گاهی اوقات برای نظارت بر روند اصلی نظارت می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *